Informatie
foto

De kamerprijzen:
De kamerprijzen zijn per persoon, per dag, inclusief ontbijt, services, BTW en exclusief eventuele stadsbelasting. Reserveringen worden geaccepteerd op basis van beschikbaarheid. In geval van een No-Show is het hotel gerechtigd om de eerste nacht alsnog in rekening te brengen. Op al onze overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing, een gratis exemplaar hiervan is bij de receptie verkrijgbaar of op verzoek per post op te sturen.

Onze kleine gasten:
Kinderen tot en met 4 jaar gratis (slapen op de kamer bij de ouders).

Aankomst:
Inchecken: vanaf 15:00 uur - Uitchecken: voor 11:00 uur. Om zo lang mogelijk van uw verblijf te genieten, kunt in de morgen inchecken en uw bagage bij de receptie deponeren.

Ontbijt:
Van maandag tot en met zondag van 06:00 uur tot 09:30 uur kunt u gebruik maken van ons ontbijtbuffet.

Lunch:
Indien gewenst kunnen wij ook een lunchpakket verzorgen € 10,00 p.p.

Avondmaaltijd:
We zijn momenteel hard aan het werk om de Brasserie zo snel mogelijk te kunnen openen. Tot die tijd bent u van harte welkom bij eetgelegenheid Pico-bar aan het Raadhuisplein. Deze locatie bevindt zich maar twee straten verwijderd van Hotel Rozenburg.

Internet:
In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet.

Parkeren:
Naast de privéparkeerplaats van Hotel Rozenburg is in de directe omgeving van het hotel voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering tot één dag voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering buiten deze termijn wordt de eerste overnachting in rekening gebracht.

Neem ook een kijkje op www.hotel-pico.nl